Fugefirma med 25 års erfaring i Aabenraa, i Jylland​ og på Fyn

Fugebillen er blandt landets førende fugefirmaer og ejes af Flemming Bille, som har mere end 25 års erfaring i branchen. Flemming Bille er desuden bestyrelsesmedlem i Fugebranchen FSO og medlem af repræsentantskabet i Dansk Byggeri.

Vores fugefirma i Aabenraa arbejder primært i Jylland og på Fyn og har medarbejdere bosat geografisk i hele området. Arbejdet i hovedstaden og på Sjælland varetages af søsterselskabet, Roskilde Fugeteknik, som blev overtaget i 2010. Roskilde Fugeteknik er et førende fugefirma i forhold til især medicinalbranchen, fødevarevirksomheder, hospitaler og lignende.

Kunderne i vores fugefirma er typisk boligselskaber, kommuner, entreprenørvirksomheder, rådgivende ingeniører, arkitekter, tømrere, murere og diverse montagefirmaer samt private.

Vi udfører fugning på højeste kvalitetsniveau

​Fugebillen og Roskilde Fugeteknik beskæftiger tilsammen mere end 25 medarbejdere, der hver især garanterer for kvalitet og kundeorienteret service. Alle fugemontører i vores fugefirma er uddannede efter branchens højeste normer, og alle medarbejdere arbejder under ordnede ansættelsesforhold.

Størrelsen på vores fugefirma medfører maksimal fleksibilitet i forhold til de opgaver, som vi stilles overfor. Desuden kan vi udfører både små og store fugeopgaver. Vi udfører altid fugning på højeste kvalitetsniveau - også selvom vi får opgaven med meget kort varsel.

Fugebillen og Roskilde Fugeteknik er medlemmer af Fugebranchen FSO, hvilket er en yderligere garanti for kvalitet og ordnede arbejdsforhold i vores fugefirma. Igennem Fugebranchen FSO er vi endvidere medlem af Garantiordningen under Dansk Byggeri.

Medarbejderne i vores fugefirma​

​Det største aktiv i Fugebillen er vores medarbejdere. Og vi tilstræber, at medarbejderne gennemgår Fugebranchens uddannelse for fugemontører og en efteruddannelse inden for Epoxy. Derved kan vi opretholde det høje kvalitetsniveau i fugefirma.

I øvrigt var vi 15 medarbejdere i Fugebillen primo 2015.

Historien i vores fugefirmaer

​Fugebillen startede som enkeltmandsvirksomhed den 1. juni 1996 og blev senere omdannet til et anpartsselskab. Stifter og ejer er Flemming Bille.

Den oprindelige vision var, at Flemming Bille skulle arbejde alene og med tiden få en enkelt eller to medarbejdere. Men tingene tog fart, og i dag har vi 15 medarbejdere.

Størrelsen af vores fugefirma gør, at vi kan løfte meget store opgaver. Under referencer kan du finde et godt udpluk af de mangeartede opgaver, som vi løbende udfører.

Virksomheden blev medlem af Fugebranchen FSO (Fugebranchens Samarbejs- og Oplysningsråd) den 1. september 1997. Firmaets medlemsnummer er E 220. Og aktuelt er Flemming Bille medlem af FSO's bestyrelse.

Vi blev desuden medlem af Dansk Byggeri den 1. januar 2010.

Kontakt vores fugefirma på telefon 74 61 40 03 eller e-mail info@fugebillen.dk for flere oplysninger eller for at få et tilbud på fugning.

Brug for en god pris?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil vende retur med dit tilbud snarest muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores fugearbejde, eller hvis du ønsker et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Fugebillen ApS

Lundsbjerg Industrivej 14
​6200 Aabenraa

CVR: 10029422 

Kontakt os

☎ Tlf: 74 61 40 03

✉ E-mail:​ info@fugebillen.dk

Din garanti

Facebookside

LinkedIn

Følg os på LinkedIn linkedin

Her ligger vi

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke