Badeværelsesfuger: Vi sikrer dig en holdbar løsning med vådrumsfuger

​Har du selv sat fliser op i badeværelset, og har du brug for professionel fugning af vådrum? Eller er de nuværende badeværelsesfuger begyndt at slippe i kanterne eller smuldre? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Fugebillen i Aabenraa tilbyder vi bl.a. udskiftning af fuger i badeværelse samt helt nye badeværelsesfuger for både privatpersoner og forskellige former for erhverv i hele Jylland og på Fyn.

Vi har mange års erfaring med vådrumsfuger, og du kan derfor være helt sikker på at få en flot og holdbar løsning, når du lader os stå for dit fugearbejde. 

Slip for råd, mug og skimmelsvamp med vådrumsfuger

Det er vigtigt, at fuger i vådrum kan holde til den store mængde vand og fugt, som der netop er i vådrum som f.eks. badeværelser. En af de helt store fordele ved vådrumsfuger er, at råd og skimmelsvamp ikke har lige så gode betingelser for at vokse på fugerne, som de har på almindelige fuger.

Vi anvender elastiske vådrumsfuger, som vi typisk udfører i hjørnesamlinger for at optage bevægelsen mellem gulv og væg. Til badeværelsesfuger anvender vi bl.a. en antimugbehandlet silikone.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på badeværelsesfuger

Kunne du tænke dig at høre mere om vores arbejde med fugning i vådrum? Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på, hvor meget det vil koste dig at få nye badeværelsesfuger eller at få udskiftet de eksisterende? Så hører vi meget gerne fra dig.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 74 61 40 03, men du kan også skrive til vores e-mail info@fugebillen.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden, hvis det passer dig bedre. Vi vender tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt. 

Brug for en god pris?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil vende retur med dit tilbud snarest muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores fugearbejde, eller hvis du ønsker et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Fugebillen ApS

Lundsbjerg Industrivej 14
​6200 Aabenraa

CVR: 10029422 

Kontakt os

☎ Tlf: 74 61 40 03

✉ E-mail:​ info@fugebillen.dk

Din garanti

Facebookside

LinkedIn

Følg os på LinkedIn linkedin

Her ligger vi

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke