Fugning af gulv udføres med over 25 års erfaring

​Kunne du godt bruge en hjælpende hånd til fugning af gulv? Så er du kommet til det rette sted. Hos Fugebillen i Aabenraa har vi mere end 25 års erfaring med bl.a. fugning af gulv, som vi udfører for private og erhverv i hele Jylland samt på Fyn.

Få vores dygtige og kvalitetsbevidste fugemontører til at udføre din fugning af gulv

Vores fugemontører er alle uddannet efter branchens højeste normer, og de lægger samtidig stor vægt på at udføre deres arbejde i højeste kvalitet, mens de leverer en kundeorienteret service. Du kan dermed være helt sikker på, at dit gulv bliver fuget til perfektion, når du lader vores fugefirma stå for opgaven.

Samtidig kan vi løse både små og store fugeopgaver, og vi har også mulighed for at rykke ud med kort varsel. Så uanset om du skal have fuget gulvet i et enkelt værelse, eller om du skal have fuget gulvet i hele huset, står vi klar til at hjælpe dig med din opgave. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på fugning af gulv

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om vores virksomhed og arbejdsområder, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på fugning af gulv. Du skal blot ringe til os på telefon 74 61 40 03 eller skrive til vores e-mail info@fugebillen.dk, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med en besvarelse på din henvendelse eller et uforpligtende tilbud.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Brug for en god pris?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil vende retur med dit tilbud snarest muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores fugearbejde, eller hvis du ønsker et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Fugebillen ApS

Lundsbjerg Industrivej 14
​6200 Aabenraa

CVR: 10029422 

Kontakt os

☎ Tlf: 74 61 40 03

✉ E-mail:​ info@fugebillen.dk

Din garanti

Facebookside

LinkedIn

Følg os på LinkedIn linkedin

Her ligger vi

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke