​OMFUGNING TILBYDES I AABENRAA, I JYLLAND​ OG PÅ FYN

Fugebillen tilbyder omfugning i Aabenraa og resten af Jylland, hvor vores kunder for eksempel kan være boligselskaber, entreprenørvirksomheder, rådgivende ingeniører, arkitekter, tømrere, murere, montagefirmaer, stat og kommuner samt andre former for erhverv og private kunder.

​Vi har stor erfaring med alle typer af elastiske fuger samt specialfugning, herunder omfugning af blandt andet laboratorier, hospitaler, vådrumsfuger, brandsikringer, skibsdæk og topforseglinger. Derudover tilbyder vi fornuftige priser, som alle kan være med på. Vi er med andre ord et førende fugefirma i Danmark.

DÅRLIGT INDEKLIMA OG FUGTSKADER KAN FOREBYGGES MED OMFUGNING

​Der er mange fordele ved en omfugning af murværk som blandt andet et bedre indeklima, idet du undgår fugt og derved forebygger fugtskader og skimmelsvamp i dit hus. Det er nødvendigt med jævnlig omfugning, fordi elastiske fuger simpelthen tørrer ud inden for en kortere årrække.

​Vi efterser gerne dine fuger, og du er også velkommen til at tale med os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt dine fuger snart bør omfuges – eksempelvis på din facade!

​Vores fugemontører er naturligvis specialuddannede inden for fugning og derved også omfugning. 

Alle fugemontører har således gennemført Fugebranchens basiskursus, og de fleste har desuden en tillægsuddannelse, hvilket kan være inden for epoxy-fugning og brandfugning.

Fugebillen er medlem af FSO og Garantiordningen

​Fugebillen er medlem af Fugebranchen FSO og af Garantiordningen under Dansk Byggeri. Dette er din sikkerhed for ordentligt håndværk og orden i vores arbejdsforhold.

​Desuden er de fleste af vores leverandører typisk leverandørmedlem og godkendt af Fugebranchen FSO, og vi benytter kun anerkendte produkter til fugning og omfugning.

Kontakt os på telefon 74 61 40 03 eller send en e-mail til info@fugebillen.dk for flere oplysninger eller et uforpligtende tilbud.

Kontakt os

Brug for en god pris?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil vende retur med dit tilbud snarest muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores fugearbejde, eller hvis du ønsker et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Fugebillen ApS

Lundsbjerg Industrivej 14
​6200 Aabenraa

CVR: 10029422 

Kontakt os

☎ Tlf: 74 61 40 03

✉ E-mail:​ info@fugebillen.dk

Din garanti

Facebookside

LinkedIn

Følg os på LinkedIn linkedin

Her ligger vi

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke