FUGNING AF VINDUER OG DØRE I JYLLAND

​Fugebillen udfører fugning af vinduer, døre og al anden fugning i Aabenraa og resten af Jylland og Fyn. Vi er et af de førende fugefirmaer i Danmark og er således specialiserede inden for fugning af vinduer, døre og betonelementer med videre.

Vi udfører blandt andet fugning af døre, vinduer og betonelementer i forbindelse med for eksempel nybyggeri, udbygning og renovering. Når vi udfører fugningen af døre, vinduer og lignende, sikrer vi, at fugningen er fleksibel og kan tåle at blive malet.

Fleksibel og grundig fugning af vinduer og døre

​Vi er altid fleksible i vores arbejde; og størrelsen på vores firma gør, at vores kunder oplever maksimal fleksibilitet. Det er for eksempel muligt at bestille fugning af døre og vinduer med ganske kort varsel. Desuden udfører vi både meget store og meget små opgaver; og vi udfører altid fugning af døre og vinduer med stor grundighed og på højeste kvalitetsniveau.

Ordnede medarbejderforhold i Fugebillen

​Alle vores fugemontører er uddannede efter branchens højeste normer, og der er naturligvis ordnede arbejdsforhold i Fugebillen.

Vi er medlem af både Fugebranchen FSO og Garantiordningen under Dansk Byggeri. Det er din garanti for kvalitet og god service, når vi skal udføre fugning af vinduer for dig eller din virksomhed. Men din største garanti for et godt håndværk er, at kvalitet er vores eksistensgrundlag.

Hvis du skal have udført fugnings opgaver eller noget helt tredje, så kontakt os gerne på telefon 74 61 40 03 eller e-mail info@fugebillen.dk, hvorpå vi snarest kan sende dig et uforpligtende tilbud.​

Kontakt Fugebillen​

Ønsker du at få flere oplysninger - eller et uforpligtende tilbud - så udfyld formularen her.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fugebillen ApS

Lundsbjerg Industrivej 14
​6200 Aabenraa​

Telefon: 74 61 40 03

E-mail: info@fugebillen.dk 

CVR: 10029422

Følg os på Facebook