FUGNING AF VINDUER OG DØRE I JYLLAND

​Fugebillen udfører fugning af vinduer, døre og al anden fugning i Aabenraa og resten af Jylland og Fyn. Vi er et af de førende fugefirmaer i Danmark og er således specialiserede inden for fugning af vinduer, døre og betonelementer med videre.

Vi udfører blandt andet fugning af døre, vinduer og betonelementer i forbindelse med for eksempel nybyggeri, udbygning og renovering. Når vi udfører fugningen af døre, vinduer og lignende, sikrer vi, at fugningen er fleksibel og kan tåle at blive malet.

Fleksibel og grundig fugning af vinduer og døre

​Vi er altid fleksible i vores arbejde; og størrelsen på vores firma gør, at vores kunder oplever maksimal fleksibilitet. Vi bestræber os på altid at kunne udføre den forespurgte opgave hurtigst muligt. Desuden udfører vi både meget store og meget små opgaver; og vi udfører altid fugning af døre og vinduer med stor grundighed og på højeste kvalitetsniveau.

Ordnede medarbejderforhold i Fugebillen

​Alle vores fugemontører er uddannede efter branchens højeste normer, og der er naturligvis ordnede arbejdsforhold i Fugebillen.

Vi er medlem af både Fugebranchen FSO og Garantiordningen under Dansk Byggeri. Det er din garanti for kvalitet og god service, når vi skal udføre fugning af vinduer for dig eller din virksomhed. Men din største garanti for et godt håndværk er, at kvalitet er vores eksistensgrundlag. Vi har også stor erfaring med brandfuger.

Hvis du skal have udført en fuge opgaver, så kontakt os gerne på telefon 74 61 40 03 eller e-mail info@fugebillen.dk, hvorpå vi snarest kan sende dig et uforpligtende tilbud.​

Brug for en god pris?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil vende retur med dit tilbud snarest muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores fugearbejde, eller hvis du ønsker et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Fugebillen ApS

Lundsbjerg Industrivej 14
​6200 Aabenraa

CVR: 10029422 

Kontakt os

☎ Tlf: 74 61 40 03

✉ E-mail:​ info@fugebillen.dk

Din garanti

Facebookside

LinkedIn

Følg os på LinkedIn linkedin

Her ligger vi

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke