Fugeopgaver på p-dæk i P-HUSE

Hos Fugebillen i Aabenraa har vi mange års erfaring med fugeopgaver på p-dæk i p-huse. Vi er de førende inden for fugning af p-huse i hele Danmark.

Fugning af p-dæk eller p-huse kræver viden om bevægelse/vandring i beton, da dette har indflydelse på, hvilken type fugemasse man skal anvende. Denne viden har vi tilegnet os gennem mange års erfaring, og vores arbejde bliver altid udført af særligt uddannet personale med specielt udstyr og værktøj, som vi selv råder over.

Vi råder også over udstyr, der gør det muligt at benytte p-dæk efter kun tre timer. Vi har f.eks. udført en udskiftning af 8.000 meter fuge i et p-hus, hvor arbejdet blev udført om natten, og på grund af den korte hærdetid var der fuld anvendelse på p-huset allerede i de efterfølgende dagtimer.

KONTAKT OS FOR EN PRIS PÅ FUGNING AF P-DÆK I P-HUSE

Har du spørgsmål, kunne du tænke dig mere information, eller indhente et uforpligtende tilbud på din opgave, så kontakt os på telefon 74 61 40 03 eller e-mail info@fugebillen.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular her på siden.​​

Brug for en god pris?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil vende retur med dit tilbud snarest muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores fugearbejde, eller hvis du ønsker et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Fugebillen ApS

Lundsbjerg Industrivej 14
​6200 Aabenraa

CVR: 10029422 

Kontakt os

☎ Tlf: 74 61 40 03

✉ E-mail:​ info@fugebillen.dk

Din garanti

Facebookside

LinkedIn

Følg os på LinkedIn linkedin

Her ligger vi

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke