PCB sanering

Fugebillen er uddannet til at foretage kompetente PCB-prøvning og om nødvendigt sanering af PCB-ramte fuger/bygninger. Prøver udtaget af fugemassen bliver testet på godkendte laboratorier.

Vi vil her almindeligvis benytte vores søsterselskab Fugetjek til opgaven (www.fugetjek.dk).Fugebillen har mandskab der er specialuddannet til netop at sanere for PCB-holdige fuger, og dermed fjerne kilden til PCB-forurening i bygninger.

PCB fakta

PCB (PolyChlorerede Bifenyler) er en række miljøfarlige stoffer, som typisk indgik i fugemasse fra omkring 1950 til slutningen af 70'erne). PCB er svært nedbrydeligt og kan medføre hjerneskader, give andre alvorlige fysiske skader og være kræftfremkaldende. Mere end 75% af bygninger fra den periode skønnes at have eller har haft PCB i fugemassen i foruroligende mængder.

Et af husejerens følgeproblemerne med PCB er, at PCB kan vandre fra fugemassen over i de tilstødende bygningsdele, hvis de PCB-holdige fuger ikke fjernes i tide. D.v.s. At jo længere man venter med en sanering jo dyrere bliver det.

Brug for en god pris?

Udfyld formularen med dine oplysninger, og vi vil vende retur med dit tilbud snarest muligt.

 
 
 
 
 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Skriv til os

Hvis du har spørgsmål til vores fugearbejde, eller hvis du ønsker et gratis tilbud, så er du meget velkommen til at skrive til os.

 
 
 
 
 
Vedhæft meget gerne eventuelle billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Fugebillen ApS

Lundsbjerg Industrivej 14
​6200 Aabenraa

CVR: 10029422 

Kontakt os

☎ Tlf: 74 61 40 03

✉ E-mail:​ info@fugebillen.dk

Din garanti

Facebookside

LinkedIn

Følg os på LinkedIn linkedin

Her ligger vi

For at se dette Googlemap skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke