FUGNING UDFØRES I JYLLAND OG PÅ FYN

​Fugebillen har adskillige års erfaring med af alle typer af elastiske fuger. Den ene form for fugning kalder vi for standardfugning, som er i forbindelse med fugning af vinduer og døre og betonelementer, men den anden form for fugning er en noget mere specialiseret, som vi blandt andet udfører for laboratorier, hospitaler og fabrikker med særlige sterilbehov som for eksempel fødevare- og medicinalvirksomheder.

Vi udfører også brandfugninger, omfugning og lignende, men hvis du har andre særlige behov, så har vi også erfaring og kompetencer til dette.

Kvaliteten af vores fugning er vores eksistensgrundlag

​Vi ved, at vores service og kvaliteten af vores fugning er vores eneste eksistensgrundlag. Derfor går vi aldrig på kompromis med kvalitet og leveringsaftaler, når vi udfører vores arbejde.

Vi går heller ikke på kompromis omkring brug af rette fugematerialer. Det er vigtigt at benytte et fugemateriale, som passer til de givne forhold og den givne situation. Derfor skal et professionelt fugefirma kunne udvælge det rette fugemateriale og kunne rådgive sine kunder omkring fugeopgaven. Det kan Fugebillen - og det gør Fugebillen.

Fugematerialer har forskellige evner og karakteristika som bl.a.:

  • varmeresistent fugemasse
  • brandhæmmende fugemasse
  • 1-komponent-fugemasse til almindeligt murværk
  • fugemasse, der er resistent over for skimmelsvamp og alger
  • fugemasse til glaspartier, hvor der stilles store krav til udseende

​Vi er specialuddannede inden for fugning

​Alle vores fugefolk er naturligvis specialuddannede inden for fugning. Derfor har de som minimum et basiskursus fra Fugebranchen FSO, men de fleste har desuden en tillægsuddannelse inden for blandt andet brandtætning og epoxy-fugning.

Kontakt Fugebillen for at høre mere, eller for at få et tilbud fra os. Ring venligst på telefon 74 61 40 03 eller skriv en e-mail til info@fugebillen.dk.

Kontakt Fugebillen​

Ønsker du at få flere oplysninger - eller et uforpligtende tilbud - så udfyld formularen her.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Fugebillen ApS

Lundsbjerg Industrivej 14
​6200 Aabenraa​

Telefon: 74 61 40 03

E-mail: info@fugebillen.dk 

CVR: 10029422

Følg os på Facebook